نخستین کارگاه مهارت آموزی طرح “نشان عالی تغذیه سالم” برگزار شد

در راستای همکاری دو جانبه انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اتاق اصناف ایران و به همت دفتر سیاستگذاری و تدوین راهبردهای سلامت اصناف غذایی ایران، نخستین کارگاه مهارت آموزی طرح « نشان عالی تغذیه سالم » با حضور اعضای اتحادیه قنادان روز دوشنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴ در سالن بو علیسینا انستیتو برگزار شد.
در ابتدای این رویداد رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به نقش بنیادین تغییر در جهان امروز ، بر ضرورت همسویی بخش پژوهش با نیازهای واقعی جامعه و بخشهای اجرایی تأکید کرد.
- اصناف می توانند با انتخاب مواد اولیه، الگوی مصرف را سمت و سو دهند و موجب افزایش یا کاهش بیماری شوند.
دکتر ناصر کلانتری، با بیان اینکه واحدهای صنفی حوزه غذایی، خوراکی و آشامیدنی اهمیت و نقشی دوگانه در «ایمنی غذایی» و «امنیت غذایی» خانوارها دارند، اظهار کرد: تعدد، تنوع و گستردگی واحدهای صنفی نسبت به صنایع بزرگ، جایگاه صنف را در تأمین سلامت تغذیه مردم برجسته کرده است. ازاینرو رسالت بخش پژوهشی کمک به تولید محصولات سلامت محور و در عین حال بازارپسند است، تا هم به بهبود، بقا و توسعه این کسبوکارها و هم به ارتقای سلامت جامعه یاری رساند.

در ادامه مراسم علی بهرهمند، رئیس اتحادیه قنادان تهران در این مراسم ضمن قدردانی از برگزاری این رویداد و حضور فعالانه اعضای اتحادیه، تأکید کرد : پویایی و ماندگاری صنف در دنیای متحول امروزی، بدون نوآوری و استفاده از دستاوردهای علمی، امکانپذیر نیست. این همکاری میان بخش علمی و صنفی؛ زمینهساز تحول و رشد پایدار، در کسبوکارهای قنادی خواهد بود.
این کارگاه با هدف، ارتقای دانش تخصصی، توسعه مهارتهای اجرایی در دو بخش علمی-کاربردی و مهارتی برگزار شد و اساتید حوزههای مختلف با ارائه آموزشهای تخصصی، به ارتقای دانش و مهارتهای کاربردی شرکتکنندگان پرداختند. از جمله موضوعات مطرحشده در این رویداد میتوان به محورهای زیر اشاره کرد:
- بررسی آلایندهها و راهکارهای رفع اثرات میکروبی مواد غذایی
- رشد و توسعه هوشمند کسبوکارهای خرد در دوران رکود
- رنگهای شیمیایی و اسانسها در صنعت غذا
- حساب و کتاب هوشمند ؛ شناسایی اشتباهات پرهزینه و راهکارهای رفع آن برای بهبود و نگهداشت کسب و کارهای کوچک
- از طعم تا تندرستی ؛ نقش مواد اولیه سالم در تولید محصولات سلامتمحور
در انتهای مراسم، پرسش و پاسخ میان متخصصان تغذیه و واحدهای صنفی برگزار شد و شرکتکنندگان از آزمایشگاههای تخصصی و پایلوت پخت نان کامل در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران بازدید کردند.

- ۱"خودروهای پرطرفدار 2025: تحولات صنعت خودرو در عصر فناوریهای نوین و پایداری"
- ۲چگونه در بورس موفق شویم؟
- ۳سرمایهگذاری طلا در ایران: فرصتی برای حفظ سرمایه
- ۴وام سهام عدالت بدون ضامن صحت دارد؟
- ۵قیمت طلا از سقف گذشت
- ۶بورس از سقف تاریخی گذشت
- ۷قالیباف: طرح کالابرگ الکترونیکی باید در آبان ماه اجرا شود
- بازار سرمایه مثبت شد
- اوجگیری طلا شدت گرفت
- "خودروهای پرطرفدار 2025: تحولات صنعت خودرو در عصر فناوریهای نوین و پایداری"
- ماجرای حذف کارت سوخت جایگاهها چیست؟
- طلا بخریم یا بفروشیم؟
- چگونه در بورس موفق شویم؟
- سرمایهگذاری طلا در ایران: فرصتی برای حفظ سرمایه
- کدام نوع سکه باید به عنوان «مهریه» پرداخت شود؟
- اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
- بازار سهام در سراشیبی افتاد
- قیمت طلا و سکه زیر و رو شد
- اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
- قیمت فولکسواگن ID-UNYX در بورس تهران
- سه توصیه مهم رئیس اتحادیه طلا به خریداران سکه
- قیمت طلا از سقف گذشت
- وام سهام عدالت بدون ضامن صحت دارد؟
- بورس از سقف تاریخی گذشت
- قالیباف: طرح کالابرگ الکترونیکی باید در آبان ماه اجرا شود
- تورم مسکن در مهر ماه کاهشی شد
- بورس رشد کرد
بازار سرمایه مثبت شد